• image
  • image
  • image

Radio Pag Veliko blato 02

Na Pagu se snima film "Ako te zagrlim, ne boj se" talijanskog oskarovca Gabrielea Salvatoresa u što je uključena produkcijska kuća Antitalent iz Zagreba. Radnja filma se temelji na putovanju oca i sina od Trsta preko Jadranske obale do otoka Paga gdje njihovo putovanje i završava. Za vrijeme snimanja filma provodit će se privremena regulacija prometa na lokalnoj cesti 63019, na dionici kod Ornitološkog rezervata Velo blato, u duljini od dva kilometra. Privremena regulacija prometa bit će 22. listopada od 11:00 do 19:00 sati, 25. listopada od 10:00 do 21:00 sat i 26. listopada od 07:00 do 18:00 sati.

0
0
0
s2sdefault

katine3

Danas je održan radni sastanak između gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića i pomoćnika ravnatelja Lučke kapetanije Zadarske županije Vedrana Zrilića te izvođača radova na temu uređenja lučice Katine u Pagu. Sastanak je održan na mjestu izvođenja radova, u lučici Katine, gdje je dogovoreno da će radovi na izgradnji obalnog zida početi u ponedjeljak 22. listopada.

0
0
0
s2sdefault

U uredu gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića održan je prijem za članove STK-a Pag koji su na 7. prvenstvu Jadranskih otoka u stolnom tenisu osvojili su čak 7 medalja.

0
0
0
s2sdefault

Na 7. prvenstvu Jadranskih otoka u stolnom tenisu, koje se ovog vikenda održavalo u Malom Lošinju, među 100-tinjak natjecatelja sudjelovalo je i njih 20-ak iz Stolnoteniskog kluba Pag.

0
0
0
s2sdefault

kliziste pag 662x336

Kreće sanacija dijela stare ceste Pag - Novalja te magistralnog vodovoda kroz koji Pag dobiva vodu iz Hrmotina

Hrvatske vode i Komunalno društvo Pag kreću u sanaciju trase magistralnog vodovooda Kolan - Pag ugroženog klizištem. Radi se o dijelu stare ceste Novalja- Pag koja je posljednjih nekoliko godina urušena i ima goleme pukotine te je postala opasno klizište. Upravo tom cestom prolazi i cjevovod kojim Pag dobiva vodu iz Hrmotina, Vodovoda hrvatsko primorje - južni ogranak Senj.

0
0
0
s2sdefault

Grad Pag očekuje pomoć i potporu Vlade Republike Hrvatske pri izgradnji zgrade srednje škole u Pagu. Naime, nakon što je Grad Pag dobio nagradu kao najbolji mali grad, zbog ulaganje u obrazovanje, gradonačelnik Grada Paga smatra kako obaveza države da više pomogne.

0
0
0
s2sdefault

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Grada Novalje Vesne Šonje Allene u Gradskoj vijećnici Grada Novalje održana je 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje.

0
0
0
s2sdefault

Jedan od glavnih ciljeva Grada Paga je izgradnja gospodarske zone na području Proboja. Izgradnjom gospodarske zone Grad Pag dobio bi sve potrebne preduvjete za razvoj i opstanak mladih ljudi u gradu Pagu.

0
0
0
s2sdefault

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK