slusaonica01
livestream01

Kako je rekao gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, na raskrižju kod Svete Jelene izgradit će se rotor kojim će se omogućiti brži i sigirniji cestovni promet.

Raskrižje kod Svete Jelene je postalo opasno nakon što se broj vozila koji svakog ljentog dana prolaze Državnom cestom D-106 povećao na preko sedam tisuća. Državna cesta D-106 od Paškog mosta, preko Paga do Novalje ljeti je jedna od najprometnijih na jadranskim otocima. Grad Pag će pripremiti i platiti projektnu dokumentaciju, a izgradnja rotora će se financirati iz državnog proračuna. Nakon izgradnje rotora, vozači koji će dolaziti iz smjera Lokunje ili vozači koji će se u promet uključivati iz smjera Svete Jelene i Starog grada lakše će ulaziti na državnu cestu D-106 ili iz nje izlaziti. Prema programu radova, očekuje se kako će se rotor izgraditi do proljeća 2019. godine. Ukupna investicija iznosi oko ćetiri milijuna kuna.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK