slusaonica01
livestream01

Kako je potvrđeno u Županijskoj lučkoj upravi Zadarske županije, završen je natječaj za odabir najpovoljnijeg ponuđača za uređivanje lučice Katine u Pagu.

Prema projektu, sanirat će se obalni zidovi na Katinama i postavit će se dva pontona. Nakon postavljanja pontona i uređenja obalnih zidova u lučići Katine moći će se privezati preko 300 brodica.
"To je za Pag vrlo važan projekt," reklao je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić. "Domaćim ljudima, vlasnicima brodica, mora se osigurati kvalitetan vez, ali treba osigurati vezove i za brodice koji dolaze ljeti."
Kako je rekao gradonačelnik Fabijanić, nakon završetka uređenja lučice Katine, poslove oko vezova vodit će gradska tvrtka Pag II.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK