slusaonica01
livestream01

Radio Pag foto

Prema istraživanju kojeg je nacionalnoj razini provela DeFacto Produkcija o slušanosti radio postaja u Hrvatskoj, Radio Pag ima više od 10. 000 slušatelja dnevno. To je velik uspjeh, posebice jer je Radio Pag počeo s redovnim programom prije četiri mjeseca.


Zadarski Novi radio, kao najslušaniji radio na području Zadarske županije, ima 51 tisuću slušatelja dnevno. Iza Novog radija je HRT Radio Zadar sa 49 tisuća dnevnih slušatelja. Najmanje slušatelja u Zadarskoj županiji ima Radio Benkovac. Prosječan broj slušatelja zbroj je redovitih i povremenih konzumenata podijeljen s brojem dana i odnosi se na veličinu dnevnog auditorija. Kod izračunavanja apsolutnih vrijednosti rejtinga, dakle konkretnog broja slušatelja koji prate program svake pojedine radiopostaje, za osnovni skup uzet je broj stanovnika područja koje se obuhvatilo istraživanjem. U anketi su ispitani stanovnici stariji od 12 godina.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK