slusaonica01
livestream01

Izaslanstvo Grada Paga u kojem su bili gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Domagoj Vičević i vijećnik Ante Čemeljić posjetili su Grad Kozarmisleny u Mađarskoj.

Prisustvovali su svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Kozarmisleny i u programu obilježavanja Dana Zrinskih. Izaslanstvo Grada Paga je sudjelovalo i na partnerskom sastanku u Szigetwaru na kojemu su sudjelovali župan Baranjske pokrajine Zoltan Mađaras sa svojim suradnicima, veleposlanik Republike Hrvatske u Mađarskoj Mladen Andrlić sa svojim suradnicima, konzul Republike Hrvatske u Pečuhu Drago Horvat, direktorica ureda Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj Ivana Herceg sa svojim suradnicima i izaslanstvo Grada Čakovca. Na sastanku je dogovorena prezentacija Grada Paga u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Budimpešti za sve predstavnike stranih veleposlanstava u Mađarskoj. Prezentacija bi se trebala održati u siječnju 2019. godine, a bit će povezana s obilježavanjem dvadeset i sedam godina priznanja neovisnosti Republike Hrvatske 15. siječnja. Grad Pag će prezentirati pašku čipku i gastronomsku ponudu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK