slusaonica01
livestream01

Radio Pag Vlasici akcija ciscenja

U Vlašićima je, u organizaciji udruge Volim Vlašići, a u sklopu globalne kampanje Cleanup Day, održana akcija čišćenja plaže u Vlašićima.
"U akciji je sudjelovalo pet volontera udruge koji su u vremenu od 9 do 12 sati sakupili plastične predmete i zaostale rekvizite, suncobrane, ležaljke, madrace, boce, limenke, spužve, zaostali ribolovni alat, kućni otpad i sl. koje su nakon turističke sezone neodgovorni pojedinci ostavili na rivi i plaži.

Iako se plaža čistila tri mjeseca svakodnevno te unatoč postavljenim koševima i natpisu "Zabranjeno odlaganje otpada", uspjeli smo sakupiti preko petnaest vreća raznog opada. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na akciju kako bi doprinijeli čišćem i urednijem mjestu Vlašići. Izuzetno smo ponosni što smo bili dijelom ove akcije uz milijune volontera u 150 različitih zemalja, ujedinjeni da očiste svijet u jednom danu," rekla je Ana Žunić, predsjednica udruge Volim Vlašići.
Cilj rujanske akcije je očistiti cijelu zemlju od otpada i promijeniti sliku Hrvatske te tako utjecati na podizanje svijesti građana o problemu neodgovornog odnosa prema otpadu.
"Jedan dan. Jedan planet. Jedan cilj...Jer Planet B ne postoji... kada ćemo to konačno shvatiti?" navode u udruzi Volim Vlašići.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK