slusaonica01
livestream01

Grad Pag je osvojio nagradu za najbolji mali grad u Republici Hrvatskoj i 1. mjesto u kategoriji obrazovanje, demografije, mladih i socijalne politike. Nagradu su Pagu dodijelili Jutarnji list, portal gradonačelnik.hr i Ipsos Puls.


"Vrlo smo zadovoljni zbog ove nagrade koju smo dobili i koja nam je sada i uručena. Grad Pag već godinama jako puno izdvaja za kategorije za koje je dobivena nagrada, a dobivena je praćenjem proračunskih stavki. Za ovu nagradu zaslužni su mnogi. To ne bismo mogli ostvariti bez naših koalicijskih partnera. Ovoj nagradi značajno su pridonijeli i Osnovna škola Jurja Dalmatinca na čelu s ravnateljicom Željkom Zubović, Srednja škola Bartola Kašića na čelu s ravnateljicom Marijom Pećirko te Dječji vrtić Paški mališani na čelu s ravnateljicom Ljubicom Fabijanić i svima koji su iskazali trud u ovim segmentima za koje je Pag dobio nagradu. I dalje ćemo se truditi kako bismo zadržali visoku razinu koju smo postigli i brinut ćemo o školstvu, obrazovanju, socijalnoj politici i mladima jer to smatramo izuzetno važnim za Grad Pag", rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK