slusaonica01
livestream01

kolan16 b

U petak, 12. listopada 2018. s početkom u 18 sati u Svečanoj dvorani Općine Kolan održat će se predstavljanje multimedijalnog izdanja Kolan-Glagoljaško pučko crkveno pjevanje u Zadarskoj nadbiskupiji.
Multimedij će predstaviti izv. prof. dr. sc. Ivica Vigato sa Sveučilišta u Zadru i dr. sc. Dragan Nimac, urednik izdanja i predsjednik HKU Pjevana baština.

Na predstavljanju nastupaju pučki crkveni pjevači iz Kolana. Predstavljanje se održava u organizaciji Turističke zajednice Općine Kolan, Župnog ureda Sv. Luke Evanđelista u Kolanu, Općine Kolan i HKU Pjevane baštine. Multimedij sadrži monografiju o povijesti i crkvenom pjevanju u Kolanu na 128 stranica, dva nosača zvuka sa 63 stavka glagoljaških pučkih crkvenih liturgijskih i paraliturgijskih napjeva iz Kolana, te nosač slike i zvuka s četiri dokumentarna filma o pjevanju, mjestu i župi Kolana. Multimedij predstavlja stoljetnu glazbenu tradiciju Kolana koju su generacije crkvenih pjevača prenosile sve do današnjih dana.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK