slusaonica01
livestream01

Grad Pag očekuje pomoć i potporu Vlade Republike Hrvatske pri izgradnji zgrade srednje škole u Pagu. Naime, nakon što je Grad Pag dobio nagradu kao najbolji mali grad, zbog ulaganje u obrazovanje, gradonačelnik Grada Paga smatra kako obaveza države da više pomogne.


"Što se tiče zgrade srednje škole imamo svu potrebnu dokumentaciju. Projekt je od strane grada i županije nominiran prema EU fondovima i do kraja godine trebali bi biti poznati rezultati. Kao Grad koji ima najviša izdvajanja prema obrazovanju smatramo kako je obaveza države da nam pomogne na tom projektu da Pag konačno dobije zgradu srednje škole. " - rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Izgradnja nove zgrade srednje škole planira se na području iza postojeće školske dvorane, a projekt je vrijedan 14 milijuna kuna.
Osim što bi se time omogućio kvalitetniji rad SŠ Bartula Kašića omogućio bi se i kvalitetniji rad OŠ Jurja Dalmatinca u čijoj je zgradi srednja škola podstanar.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK