slusaonica01
livestream01

U organizaciji Grada Novalje, u Novalji je prigodnim programom obilježeno sto godina od potonuća parobroda "Euterpe" što je jedna od najvećih pomorskih tragedija na Jadranu.

U blizini mjesta potapanja parobroda odana je počast stradalima. Uz predstavnike Grada Novalje i gradonačelnika Ante Dabe, u odavanju počasti stradalima i prisjećanju na veliku pomorsku tragediju priključio se i pukovnik Ernst Bachner iz Ministarstva obrane Austrije. Nakon odavanja počasti stradalima, u Gradskoj knjižnici Novalja otvorena je izložba fotografija na temu potopljene "Euterpe" koje je izradio fotograf Dražen Gorički i održano je predavanje Vedrana Dorušića iz Ronilačkog kluba "Foka" pod nazivom "100 godina Euterpe u Jadranu". (Foto: Dražen Gorički)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK