slusaonica01
livestream01

Na temelju Odluke o uključivanju Grada Novalje u Program izgradnje stanova po Programu društveno poticane stanogradnje i prijedloga Povjerenstva za kupnju stana prema Programu POS-a gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo je 31. listopada 2018. godine utvrdio Konačnu listu reda prvenstava za kupnju stana po programu društveno poticane stanogradnje.

Konačna lista reda prvenstva dostavlja se u Agenciju za pravni promet i posredovanje nekretninama te će se u narednom periodu održati sastanak između predstavnika APN-a i podnositelja zahtjeva uvrštenih na Konačnu listu. O terminu sastanka između predstavnika APN-a i podnositelja zahtjeva uvrštenih na Konačnu listu, podnositelji zahtjeva bit će obaviješteni putem internetskih stranica Grada Novalje. Grad Novalja je naručio izradu Posebne geodetske podloge i Idejno rješenje cijelog prostora namijenjenoga za gradnju POS stanova. Za sve dodatne informacije može se kontaktirati Grad Novalju i to Marijana Šuljića, zamjenik gradonačelnika na broj telefona 053/ 663 - 412 i Ivanu Kurilić, pročelnicu na broj telefona 053/ 662 - 270.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK