slusaonica01
livestream01

Radio Pag Zvuci otoka Paga 02

U prepunoj dvorani hotela Royal u Opatiji održana je humanitarna glazbeno-folklorna manifestacija "Zvuci otoka Paga". Nastupile su klape Muštre i Navalia iz Novalje, Sol i Peružini iz Paga. Uz klape nastupili su pjevači pučkih napjeva nakanat iz Novalje, Kolana i Paga, KUD-ovi Novalja iz Novalje, Bartol Kašić iz Kolana i Družina iz Paga.

Prihod od ulaznica je namijenjen za unaprijeđenje pedijatrijske službe na otoku Pagu. Manifestaciju "Zvuci otoka Paga" u Opatiji organizirala je udruga Veli škoj iz Zubovića, a pokrovitelji su bili Grad Novalja, Grad Pag, Općina Kolan, Općina Povljana i Turističke zajednice Novalje, Paga, Kolana i Povljane.(Foto: Marin Aničić/Novi list)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK