slusaonica01
livestream01

Po predsjedanjem Domagoja Vičevića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga, održana je 8. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga. Gradonačelnik Ante Fabijanić nije bio nazočan na sjednici iz zdravstvenih razloga i prijedloge točaka dnevnog reda obrazlagao je zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić.

Na sjednici je Jasna Magaš (HDZ) dala prisegu i postala vijećnica umjesto Ante Čemeljića koji je imenovan na dužnost direktora Komunalnog društva Pag. Na sjednici su izvješća dali predstavnici Komunalnog društva Pag, Čistoće, Centra za kulturu i informacije Pag, Dječjeg vrtića Paški mališani, Gradske knjižnice i Paga II. Izvješće Čistoće nije prihvaćeno, a Gradsko vijeće je donijelo zaključak da gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, kao predsjednik Skupštine Čistoće d.o.o., u suradnji s direktoricom Mirjanom Tičić, korigira cijenu prikupljanja komunalnog otpada jer je trenutna cijena previsoka i nije u suglasju s kvalitetom usluge. Uz izvješća gradskih tvrtki i institucija, na dnevnom redu sjednice bio je Sporazum o pripremi, realizaciji i provedbi EU projekata „Vodoopskrbni sustav Hrvatsko primorje“, sporazum o pripremi, realizaciji i provedbi EU projekata „Sustava odvodnje aglomeracije Pag, Povljana i Mandre“, Odluka o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja unutar mjere „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima", Program savjeta mladih za 2018.godinu, Izvještaj o radu gradonačelnika Grada Paga za razdoblje siječanj-lipanj 2018. godine, Odluka o raspodjeli rezultata poslovanja Grada Paga za 2017.godinu, Odluka o pokriću proračunskog manjka u Proračunu Grada Paga iz prethodnog razdoblja, Odlika o pristupanju izradi I izmjene i dopune UPU turističke zone Kotica, Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o naknadama članovima Gradskog vijeća, članovima radnih tijela Gradskog vijeća te predsjednicima Vijeća mjesnih odbora Grada Paga, Odluka o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjera za uklanjanje odbačenog otpada, Razmatranje pisma namjere Općine Povljana za pružanje usluga predškolskog obrazovanja na području Općine Povljana, Odluka o raspisivanju javnog natječaja za prodaju zemljišta u vlasništvu Grada Paga, Odluka o raspisivanju javnog natječaja za prodaju zemljišta u vlasništvu Grada, Odluka o davanju suglasnosti za ozakonjenje objekta u vlasništvu Ante Buljanovića i vijećnička pitanja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK