slusaonica01
livestream01

Radio Pag magistralni vodovod

Kako je potvrdio Ante Čemeljić, direktor Komunalnog društva Pag, intenzivno se odvijaju radovi na sanaciji magistralnog vodovoda kojim grad Pag dobiva vodu s kopna.
"Prije par godina pojavile su se pukotine i klizište na cesti uz koju prolazi magistralni vodovod, a radovi na sanaciji su počeli 14. rujna. Naime, bilo je potrebno ishoditi svu potrebnu dokumentaciju i tek kad je to napravljeno moglo se početi s radovima, " rekao je Ante Čemeljić.


Magistralni vodovod će se izmjestiti u duljini od 1800 metara, a radovi će biti završeni najkasnije do početka turističke sezone.
"Sanacijom magistralnog vodovoda područje Paga zadržava ono što je imalo i do sada, a to je sigurna opskrba vodom, " - rekao je Čemeljić.
Radove na sanaciji magistralnog vododvoda vrijedne 7 milijuna kuna finaciraju Hrvatske vode sa 80 posto i Komunalno društvo Pag s 20 posto sredstava.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK