slusaonica01
livestream01

Radio Pag hotspot

Grad Pag i Grad Novalja su među 63 grada i općina u Hrvatskoj koji su dobili sredstva za nabavku najsuvremenije opreme za wi-fi pristupne točke na javnim mjestima, odnosno za WiFi hotspotove, a na temelju rezultata natječaja WiFi4EU Europske unije. Na natječaj se prijavilo 366 hrvatskih jedinica lokalne samouprave, a ukupna vrijednost projekta za cijelu Hrvatsku je 3.360.000,00 EUR (oko 24.930.000,00 HRK).

Javne pristupne točke besplatnom internetu moći će se postaviti na trgovima, u muzejima, parkovima i knjižnicama, središtima života lokalne zajednice. Javni pristup besplatnom bežičnom internetu jedan je od koraka u omogućavanju pristupa internetu svim građanima Republike Hrvatske. Prema natječaju za WiFi4EU, Europska unija financira troškove opreme i instaliranja pristupnih točaka bežičnom internetu, a korisnici će se obvezati na financiranje povezivosti (internetska pretplata) i održavanje opreme za bežični internet građanima i posjetiteljima, u trajanju od najmanje tri godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK