slusaonica01
livestream01

Komunalno društvo Pag i tvrtka Anafora će 17. prosinca 2018. godine početi s radovima na čišćenju i snimanju sustava javne odvodnje u staroj jezgri Paga. Posebno vozilo će čistiti gradsku jezgru prestenasto iz ulice Podmir, ulice Vangrada, ulice Golija, Katine i Obala kneza Branimira.

Uske ulice stare jezgre Paga čistit će se pojedinačno, svaka ulica s malim vozilom. Za vrijeme čišćenja privremeno će se osigurati radni prostor oko vozila. U vrijeme čišćenja ulica može se osjetiti pojačani miris amonijaka i sumporvodika. Komunalno društvo Pag upozorava na mogućnost povrata iz sustava javne odvodnje prilikom izvođenja čišćenja kanalizacijske mreže. Radovi se provode u skladu s Planom upravljanja vodama za 2018. godinu i u suradnji s Hrvatskim vodama. S Hrvatskim vodama je sklopljen ugovor kojim su osigurana sredstva za sufinanciranje projekta Optički pregled samohodnom kamerom cjevovoda fekalne odvodnje na građevini "Sustav odvodnje grada Paga" u gradu Pagu. Obuhvatom se predviđa strojno čišćenje kolektora i revizijskih okana u duljini od 4. 000 metara, CCTV inspekcija cjevovoda samohodnom kamerom i PUSH kamerom u duljini od 8.000 metara, ispitivanje vodonepropusnih bazena crpnih stanica, izrada elaborata funkcionalnog stanja kanalizacijskog sustava, popis svih strukturalnih nedostataka i procjena vrijednosti troškova sanacije uz izradu troškovnika prijedloga metode sanacija.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK