slusaonica01
livestream01

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Paga, a u suradnji s udrugama u kulturi grada Paga, maškaranih grupa i predstavnika Pažana iz Rijeke organizira se predstavljanje Paškog karnevala u Rijeci 26. siječnja 2019.god. na Korzu.

Predstavljanje Paškog karnevala održat će se u sklopu Riječkog karnevala 2019. god, a domaćin će biti Turistička zajednica grada Rijeke. Kako se organizira prijevoz autobusima , mole se zainteresirani da se jave na 091 251 41 40 Dušanu Herendi , predsjedniku Mjesnog odbora Pag ili Igoru Baričeviću na mob.091 532 91 53. Polazak iz Paga biti će u 26. siječnja 2019. godine u 12:00 sati sa trajektnog pristaništa, a povratak u ranim jutarnjim satima 27.siječnja. Nakon prezentacije na Korzu, Udruga Pažana iz Rijeke organizira maškarane tance i okrjepu za paške sudionike.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK