slusaonica01
livestream01

U organizaciji Mjesnog odbora Pag i Matice umirovljenika Grada Paga potpisivana je inicijativa za izgradnju doma umirovljenika u Pagu. Organizatori potpisivanja inicijative su gradskoj upravi Paga predložili izgradnju doma umirovljenika u dijelu starog pogona solane. Inicijativu jer potpisalo oko 200 građana.

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je, komentirajući inicijativu Mjesnog odbora Pag i Matice umirovljenika Grada Paga, rekao kako postoji zanimanje investitora za uređenje doma umirovljenika na području Grada Paga.
"Dom umirovljenika je Gradu Pagu potreban, o tome se već dugo govori i sigurno na tome treba ozbiljno poraditi jer mnogi bi naši građani, nakon umirovljenja, željeli starost provesti u domu," rekao je gradonačelnik Fabijanić. "Tako bi i u starosti naši umirovljenici ostali u svojem mjestu, u Pagu, i to je dobro. Postoji jedna inicijativa za izgradnju doma umirovljenika u Dinjiškoj i na tome će se ozbiljno poraditi. Također, ima i inicijativa za uređenje doma umirovljenika na Vodicama u Pagu. Što se tiče prijedloga da se dom umirovljenika izgradi u dijelu starog pogona solane, o tome treba postići dogovor na svim razinama. Prije svega, treba se konzultirati s konzervatorima, oni moraju dati svoje mišljenje, bez toga se ne može. Potrebno je vidjeti što se u starom pogonu solane može raditi i o tome se dogovoriti."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK