slusaonica01
livestream01

Gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo je, na temelju Pravilnika za provedbu Programa uklanjanja krovnih pokrova koji sadrže azbest na području Grada Novalje - "Novalja bez azbesta", objavio javni poziv za prikupljanje zahtjeva za financiranje provedbe Programa uklanjanja krovnih pokrova koji sadrže azbest na području Grada Novalje.

Predmet javnog poziva je financiranje provedbe Programa preuzimanja i zbrinjavanja krovnih pokrova koji sadrže azbest. Poziv provodi Grad Novalja. Projektni prijedlozi mogu se podnijeti do 31. prosinca 2019. godine ili do iskorištenja raspoloživih financijskih sredstava. Pravo na financiranje može ostvariti fizička osoba na postojećem objektu koji se nalazi na području Grada Novalje, a koji je u njenom osobnom vlasništvu ili u vlasništvu članova njene uže obitelji.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK