slusaonica01
livestream01

Grad Pag je prijavio program druge faze uređenja javnog WC-a na temelju kojeg je Ministarstvo turizma odobrilo 180 tisuća kuna za ovaj projekt. U projektu je uređenje žetonjera i škalina koje su spojnica sa starom gradskom jezgrom. Grad Pag će raspisati natječaj za izvođače radova, a očekuje se kako će radovi biti gotovi do sredine travnja. Nakon završetka radova javni WC će se dati na upravljanje Čistoći d.o.o. Pag.


"Turističkoj zajednici je ovo osobito bitan projekt u predsezoni i podsezoni kada u Pag dolaze grupe turista autobusima i traže uslugu WC-a. Naravno takva se usluga traži i u glavnom dijelu sezone. Na ovaj će se način podići turistička usluga u Gradu Pagu", rekla je direktorica TZ-a Grada Paga.
Na sastanku se govorilo i o mogućem postavljanju pametnih kanti za smeće, koje je pomogle kako bi Pag bio čišći i ljepši. Grad Pag će prikupiti ponude i nakon toga će se odlučiti o ovom projektu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK