slusaonica01
livestream01

U subotu, 27. travnja, na Trgu Bazilike u Novalji održat će se gastronomsko-zabavna manifestacija "Fešta od maja". Početak programa je u 18:00 sati, a očekivani završetak oko tri sata iza ponoći.

U sklopu manifestacije održat će glazbeni program s početkom u 21:00 sat. Publiku će zabavljati grupa Dalmatino i Hot Stuff. "Fešta od maja" se održava u prigodi blagdana 1. svibnja, a ove godine fešta obilježava i obljetnicu-15 godina održavanja. Ugostitelji iz Novalje imat će, za trajanja "Fešte od maja", bogatu ponudu domaćih jela, a bit će i posebno pripremljenih jela za publiku. Organizator je Udruženje obrtnika Grada Novalje, a u organizaciji sudjeluju Turistička zajednica Grada Novalje i Grad Novalja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK