slusaonica01
livestream01

Radio Pag tecaj za vodice

Turistička zajednica Grada Novalje, u suradnji sa IRTA d.o.o. (Istarska razvojna turistička agencija), organizira program edukacije biciklističkih vodiča. Program edukacije biciklističkih vodiča u Novalji održat će se u trajanju od pet dana i to od 22. do 24. veljače u vremenu od 9,00 do 19,00 sati i od 2. do 3. ožujka 2019. u vremenu od 09,00 do 19,00 sati u Gradskoj knjižnici "Ivan Palčić". Turistička zajednica Grada Novalje poziva zainteresirane da se jave za sudjelovanje u edukaciji i pošalju svoje prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pristupanje edukaciji je besplatno. U sklopu programa odradit će se gradiva važna za pružanje kvalitetne i sigurne usluge biciklističkih vodiča: kartografija, orijentacija, fiziologija, sportska prehrana i trening, izrada biciklističkih paketa, upravljanje grupom biciklističkih turista i vođenja, prva pomoć, tehnike vožnje, terensko servisiranje bicikla, kao i upoznavanje sa zakonskom regulativom. Uspješni polaznici dobit će Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na temelju kojega će se pri Hrvatskom biciklističkom savezu izraditi licenca biciklističkog vodiča za 2019. godinu.

Za prisustvovanje edukaciji potrebno je:
- solidna tjelesna kondicija i iskustvo vožnje biciklom;
- ispravan MTB bicikl (poželjno SPD pedale i sprinterice, ali mogu i obične - flat pedale);
- kaciga (poželjne su i naočale);
- biciklistički dres (ili prikladna odjeća);
- znanje najmanje jednog stranog jezika.

Voditelj programa edukacije je Martin Čotar, hrvatski biciklist i jedan od najboljih cestovnih biciklista.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK