slusaonica01
livestream01

Članovi DVD-a Pag obilježili su dan sv. Florijana, sveca zaštitnika vatragosaca i međunarodni Dan vatrogasaca. Tom prigodom su ujutro zapalili svijeće za sve preminule vatrogasce, a nakon toga su imali susret s polaznicima Dječjeg vrtića Paški mališani.


"Posjetili su nas nas polaznici Dječjeg vrtića Paški mališani predškolske dobi za koje smo pripremili promotivni program i skrenuli pozornost na važnost vatrogasne zaštite," rekao je Jure Orlić, predsjednik DVD-a Pag.
"Polaznike Dječjeg vrtića Paški mališani smo upoznali s preventivom i zaštitom od požara i napravili smo poligon prikladan njihovoj dobi te smo ih upoznali s našim radom," rekao je Toni Sabalić, zamjenik zapovjednika DVD-a Pag.
U podne su vatrogasci izašli s vatrogasnim vozilima iz garaža i uključili sirene u spomen na stradale vatrogasce.
"Ove godine smo u vatrogasnu mlađež upisali trideset novih članova, od čega je polovica djevojčica, a polovica je dječaka u dobi od sedam do sedamnaest godina. S članovima vatrogasne mladeži radimo svake subote na obuci, " rekao je Jure Orlić.

posjet-vatrogascima-5328
posjet-vatrogascima-5326
posjet-vatrogascima-5320
posjet-vatrogascima-5313
posjet-vatrogascima-5304
posjet-vatrogascima-5294
posjet-vatrogascima-5279
posjet-vatrogascima-5273
posjet-vatrogascima-5261
posjet-vatrogascima-5260

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK