slusaonica01
livestream01

Radio Pag Savjet mladih

Na poziv i pod predsjedanjem predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga Domagoja Vičevića održana je konstiturajuća sjednica Savjeta mladih Grada Paga. Za predsjednika Savjeta mladih Grada Paga izabran je Lauro Portada, a za njegovog zamjenika Lovre Fabijanić. Domagoj Vičević je čestitao izabranima na njihovim dužnostima i zaželio da Savjet mladih i Gradsko vijeće Grada Paga ostvare kvalitetnu i dugoročnu suradnju.


Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća i utemeljen je s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih, te javnog uključivanja mladih u javni život Grada Paga.

“Čestitam kolegicama i kolegama na izboru u Savjet mladih Grada Paga. Uvjeren sam da ovaj sastav Savjeta čine izvanredni pojedinci koji će uvelike doprinjeti razvoju životnih uvjeta mladih u gradu Pagu i okolnim mjestima. U naredne tri godine napraviti ćemo niz projekata od velike važnosti za poboljšanje položaja mladih u Gradu Pagu. Na prvoj sljedećoj sjednici Savjeta mladih Grada Paga usvojit će se Plan rada za 2018. godinu koji će biti upućen na razmatranje i izglasavanje Gradskom vijeću Grada Paga.” – rekao je predsjednik Savjeta mladih Lauro Portada.

“Izražavam veliko zadovoljstvo zbog konstituiranja Savjeta mladih. Siguran sam da je ispred nas bolje vrijeme za mlade u gradu. Izabrani članovi čine vrlo kvalitetan tim ljudi koji su upućeni u probleme mladih i spremni su se suočiti sa istima. Već smo raspravljali o početnim koracima ali detaljnije će biti sastavljeno i obrazloženo u Planu rada za 2018. godinu.”, izjavio je Lovre Fabijanić, zamjenik predsjednika Savjeta mladih Grada Paga.

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK