slusaonica01
livestream01

Radio Pag Legenda o buri u Novalji

U Novalji je održana predstava "Legenda o buri" udruge Kissa. Koreografiju je izradila Kristina Alaburić, scenografiju je napravila Marina Perković, razglas i rasvjetu TD sound, a u dramskom dijelu prestave sudjelovala je dramska grupa Drama Plus iz Zadra. Dramski dio predstave režirao je Vinko Radovčić. Pokrovitelji predstave bili su Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje.


"Hvala svima što su svojim dolaskom uveličali našu plesno glumačku predstavu," rekla je Kristina Alaburić, voditeljica udruge Kissa. "Zahvaljujemo pokroviteljima predstave, Gradu Novalji i Turističkoj zajednici Grada Novalje.
Krisrina Alaburić se zahvalila i Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša iz Novalje, Gradskom muzeju Novalja i Arburoži, Dječjem vrtiću Carić i dječjem vrtiću Paški mališani te Crvenom Križu otoka Paga na posudbi i prijevozu rekvizita za scenografiju predstave Legenda o Buri.
"I na kraju, hvala mojoj najboljoj ekipi, zvjezdicama našeg prekrasnog otoka Paga, Kissicama," rekla je Kristina Alaburić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK