slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

NK Novalja, nakon ljetne stanke i slobodnog 1. kola, nastavlja s natjecanjima.

0
0
0
s2smodern

Prema podacima iz Evidencije pčelara i pčelinjaka Hrvatska ima više od 8 tisuća pčelara i preko 415.000 proizvodnih pčelinjih zajednica, a godišnja proizvodnja meda i drugih pčelinjih proizvoda je veća od 8.000 tona.

0
0
0
s2smodern

-Sve farme koje ne udovoljavaju biosigurnosnim uvjetima neće smjeti prodavati ni premještati svinje
-Europska komisija odobrila Hrvatskoj financijska sredstva za selektirani odstrel ženskih grla divljih svinja

0
0
0
s2smodern

Gradsko društvo Crvenog križa Pag organizira akciju darivanja krvi.

0
0
0
s2smodern
Drage učenice i učenici, na početku smo još jedne školske godine. Znam da većina vas od čitave godine ipak najviše voli školske praznike, no kad odrastete, shvatit ćete koliko je istinita ona stara izreka da je od kolijevke pa do groba najljepše đačko doba.

0
0
0
s2smodern

U Maloj vijećnici Doma županije u Zadru održana je 18. javna sjednica Kolegija župana Božidara Longina. Na dnevnom redu bilo je:

0
0
0
s2smodern

Očekivana promjena vremena početkom ovoga tjedna praćena kišom i nižim temperaturama znatno će pogodovati jačanju intenziteta populacije maslinine muhe (Bactrocera oleae) posvuda.

0
0
0
s2smodern

Jako nevrijeme praćeno tučom prošloga petka u popodnevnim satima zahvatilo je, prema dojavama poljoprivrednika, pojedine dijelove općine Poličnik, pri čemu je najjače stradao Rupalj.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK