slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

U petak, 17. svibnja u Gradskoj knjižnici Novalja s početkom u 19,00 sati održat će se javna i edukacijska tribina o gospodarenju otpadom. Uz predstavnike Arburože prezentacije će održati Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja "Eko-Zadar". Svi prisutni moći će dobiti odgovore kako smanjiti smeće i učiniti Grad čišćim.


Teme prezentacije su „Odgovorno odlaganje otpada – osobni doprinos uspostavi kružne ekonomije“ koje će održati Nives Rogoznica i„Kako i gdje ispravno odložiti otpad“ predavačice Atane Grbić Martinović. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK