slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Grad Novalja obavještava građane da će se od 8. do 12. srpnja na području Grada Novalje provoditi sustavne mjere ljetne deratizacije i larvicidne dezinsekcije.

Za provedbu radova koristit će se isključivo pripravci proizvođača koji su registrirani za ovu namjenu te posjeduju rješenja Ministarstva zdravstva i ostale potrebne dozvole za primjenu u Republici Hrvatskoj. Svi pripravci će se primjenjivati sukladno uputama proizvođača, pravilima struke te prema preporukama Programa mjera obvezatne preventivne deratizacije i larvicidne dezinsekcije za područje Grada Novalje u 2019. godini.
Sustavna deratizacija će se provoditi rasutim i parafinskim mamcima koji će se postavljati na javne površine dok će se larvicidna dezinsekcija provoditi tabletama (larvicidima) koje će se ubacivati planski u septičke jame, bunare i vode stajaćice.
Kako bi se zadane mjere uspješno provele potrebna je suradnje svih stanovnika Grada Novalje te pridržavanje sljedećih mjera:
- onemogućiti djeci pristup otrovima,
- onemogućiti domaćim životinjama pristup otrovima,
- ne dirati i premještati zatrovane meke te
- ukloniti vodu iz svih predmeta u kojima se nepotrebno zadržava.
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, radovi se odgađaju za sljedeći povoljniji termin.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK