slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Jako nevrijeme praćeno tučom zahvatilo je, prema dojavama poljoprivrednika, pojedine dijelove naše županije. Pričinjene su veće štete na poljoprivrednim kulturama. Upozoravamo, kako je nužno nastala oštećenja od tuče čim prije tretirati s pripravcima botriticidima, kako bi zacijelila i kako konačne štete ne bi bile još i veće. Dobro bi bilo rabiti i biostimulatore (aminokiseline).


Preporučujemo uporabu spomenutih pripravaka sukladno registraciji i dozvoli za pojedine kulture.
Podaci o registriranim SZB u RH vode se u Fitosanitarnom informacijskom sustavu (FIS) dostupnom na web adresi: http://fis.mps.hr/trazilicaszb/.
Provedbom zaštitnih mjera nužno se pridržavati uputa proizvođača rabljenog sredstva za zaštitu bilja!
Upozoravamo na urednu popunu evidencijske liste rabljenih pripravaka, kao i na njihovo prikladno zbrinjavanje nakon uporabe!
Skupljanje ambalažnoga otpada SZB provest će se dana 22.08.2019. u Nadinskome blatu, u vremenu od 08:00 -10:00 sati.

Ivan Šimičević,dipl.ing.agr.E – mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK