slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Obzirom, kako prognostičari za dane vikenda najavljuju promjenu vremena praćenu oborinama, valjalo bi još i ovoga puta, prije toga, zaštititi nasade protiv uzročnika bolesti pepelnice
(Uncinula necator), kasne plamenjače (Plasmopara viticola) i sive plijesni (Botrytis cinerea).


Preporučujemo kombinaciju pripravaka prema Fitosanitarnome informacijskom sustavu (FIS) Ministarstva poljoprivrede RH (http://fis.mps.hr/trazilicaszb/).
Provedbom zaštitnih mjera nužno se pridržavati uputa proizvođača rabljenog sredstva za zaštitu bilja!
Upozoravamo na urednu popunu evidencijske liste rabljenih pripravaka, kao i na njihovo prikladno zbrinjavanje nakon uporabe!
Skupljanje ambalažnoga otpada SZB provest će se dana 22.08.2019. u Nadinskome blatu, u vremenu od 08:00 -10:00 sati.
Ivan Šimičević,dipl.ing.agr. E – mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK