slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Grad Novalja obavještava građane da će se u noći 06.08.2019/07.08.2019 godine započeti s provođenjem obvezatne preventivne adulticidne dezinsekcije na području Grada Novalje. Ista će se provoditi sljedeći dan u noći 07.08.2019/08.08.2019. godine.


Mjere adulticidne dezinsekcije će se provoditi prizemnom ULV METODOM hladnog zamagljivanja s vozila koje se sporo kreće i ima rotacijsko svjetlo.
Za provedbu radova koristit će se isključivo pripravci proizvođača koji su registrirani za ovu namjenu te posjeduju rješenja Ministarstva zdravstva i ostale potrebne dozvole za primjenu u Republici Hrvatskoj. Svi pripravci će se primjenjivati sukladno uputama proizvođača, pravilima struke te prema preporukama Programa mjera obvezatne preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije za područje Grada Novalja u 2019. godini. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju za sljedeći povoljniji termin.
Kako bi se zadane mjere uspješno provele potrebna je suradnja svih stanovnika Grada Novalje te pridržavanje sljedećih mjera:
- odstraniti svu stajaću vodu iz svojih dvorišta
- treba obavijestiti pčelare o provođenju adulticidne dezinsekcije (bilo bi poželjno da pčelari drže svoje pčele zatvorene ukošnicama)
- u terminu adulticidne dezinsekcije savjetuje se pojačan oprezu prometu

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK