slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Jako nevrijeme praćeno tučom prošloga petka u popodnevnim satima zahvatilo je, prema dojavama poljoprivrednika, pojedine dijelove općine Poličnik, pri čemu je najjače stradao Rupalj.

Pričinjene su veće ekonomske štete na poljoprivrednim kulturama. Štete nastale u maslinicima nužno je čim prije sanirati uporabom bakrenog pripravka s najkraćom karencom (15 dana) - Neoram WG, kako se ne bi kao posljedica stresa razvila bolest raka masline (Pseudomonas savastanoi).
Provedbom zaštitnih mjera nužno se pridržavati uputa proizvođača rabljenog sredstva za zaštitu bilja!
Upozoravamo na urednu popunu evidencijske liste rabljenih pripravaka, kao i na njihovo prikladno zbrinjavanje nakon uporabe!

Ivan Šimičević,dipl.ing.agr. E – mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK