
Mnogo različitih stilova pizza u sklopu gostovanja slovenske “desetke” na Pagu
U sklopu serijala gostovanja chefova i pizziaiuola u paškoj pizzeriji D10’s Pizza Fantasista pod nazivom #G10s odnosno Gostujuća desetka u subotu 18.10. na Prosici će se osim sada već prepoznatljivog Ruotta di Caro kušati i malo drugačiji stilovi.
Jernej Berlot, iskusni slovenski pizza majstor te dugogodišnji instruktor predstaviti će Montanarinu, pizze canotto stila okarakterizirane atraktivnim visokim napuhanim rubom i tradicionalnu napuljsku Pizza Fritu koja se, za razliku od pečene pizze, prži u dubokom ulju, što joj daje hrskavu koru i mekanu unutrašnjost. Te nekoliko slatkih izvedenica, od kojih će neke i ostati na stalnom jelovniku.
Ograničena atraktivna ponuda po pristupačnim cijena biti će dostupna od 12:00 do 22:00.
Također, ako ste pizza entuzaijast kojeg zanima više detalja o procesima pripreme ovo je idealna
prilika da to saznate iz prve ruke.
Rezervacije nisu obavezne, ali su poželjne zbog bolje organizacije rasporeda i pripreme. Svoje mjesto možete osigurati putem Instagrama @d10spizza ili whatsappa na broj 0955011065




