slusaonica01
livestream01
  • image

Novaljakoncert

Novoimenovani načelnik Stožera civilne zaštite Grada Novalje Marijan Šuljić uputio je poruku građanima Grada Novalje u kojoj navodi:
Poštovane sugrađanke i sugrađani,
kako je došlo do smjene u Stožeru civilne zaštite Grada Novalje, te sam imenovan novim načelnikom Stožera, ovim putem želim sa vama podijeliti nekoliko osnovnih informacija vezanih uz pojavu koronavirusa u Novalji.
Dakle, od jučer u Novalji imamo dvije inficirane osobe. Za sada nemamo daljnjeg širenja virusa. Situaciju pratimo u dogovoru sa svim službama kako to propisuje protokol. Sve eventualne nove spoznaje, podijeliti ćemo sa javnosti.
Sa inficiranom osobom sam osobno imao prvi kontakt (bez dodirivanja i sa udaljenosti većoj od 2 m) prije 13 dana te do sada nisam imao nikakve tegobe. Zadnji kontakt imao sam u četvrtak 26.03. Od danas smo službeno (od jučer popodne neslužbeno) ja i moja obitelj u samoizolaciji.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Pomoc obrtnicima

Pomoć obrtnicima i gospodarstvenicima s područja Grada Paga nam je u ovom trenutku jedan od prioriteta," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "Tako će obrtnici koji rade u gradskim prostorima biti oslobođeni najamnine. Imali smo natječaj za zakup javnih površina prije početka mjera protiv korona virusa tako da su se obrtnici javili, a odlučeno je da će se onima koji su platili, a ne budu mogli raditi, uplata priznati za iduću godinu. Međutim, vjerujem kako će se situacija poboljšati i da će svi raditi." Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako će se definirati i druge mjere za pomoć obrtnicima i gospodarstvenicima i u tu svrhu će se napraviti proračunske rezerve.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Ante Fabijanic

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao kako će se plaće djelatnika gradske uprave i svih gradskih tvrtki smanjiti za 20 posto, što je dio prilagođavanja na vrlo tešku financijsku situaciju u kojoj se nalazi Grad Pag. Uz to, predložit će se gradskim vijećnicma odricanje od naknade, kao i odricanje od naknade članova nadzornih odbora i raznih povjerenstava.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag dezinfekcija ulica i trgova

U skladu s odlukom Stožera civilne zaštite Grada Paga, djelatnici "Čistoće Pag" provode dezinfekciju i čišćenje javnih površina u svim naseljima Grada Paga. U staroj jezgri grada Paga dezinficiraju se i čiste ulice, trgovi i druge javne površine. Stožer je ovu mjeru preporučio i ona se provodi radi povećanja sigurnosti građana Grada Paga. Za čišćenje i dezinfekciju koriste se sredstva i tehnologija koja nije opasna za zdravlje ljudi i životinja.

0
0
0
s2smodern

novalja obavijest

Kako je za Radio Pag potvrdio Vice Nekić, načelnik Stožera Ličko-senjske županije, na području Ličko-senjske županije tri osobe su pozitivne na korona vius, od čega su dvije na području Grada Novalje, a jedna je na području Grada Senja. U Novalji se radi o supružnicima koji su se vratili s putovanja iz Turske. Potvrđeno je kako imaju blaže simptome bolesti.

0
0
0
s2smodern

Erste banka Pag obavijest

Poslovnica Erste banke u Pagu moli umirovljenike koji će podizati mirovine 3., 6. i 7. travnja da, ako postoji mogućnost, podignu mirovinu na bankomatima Erste banke. To mogu učiniti sami ili u dogovoru s najbližim članovima obitelji. Erste banka podsjeća umirovljenike da su ukinute naknade za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Propusnice

U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite RH, Stožer CZ Grada Paga može izdati propusnicu isključivo zbog vitalnih obiteljskih razloga, kao što su pružanje skrbi djeci ili starijim i nemoćnim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Novalja zabrana

Stožer civilne zaštite Grada Novalje je naveo kako se očekuje uplovljavanje ribarskih brodova u luku Novalja te napominje kako je na snazi zabrana prodaje ribe s brodova.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK