slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

IMG 20190913 225222

Na izložbi u Lepoglavi postavljena je paška čipka Benediktinskog samostana sv. Margarite i paška čipka Udruge paških čipkarica "Frane Budak". Samostansku čipku postavili su Mirjana i Đorđo Tkalčec, koji imaju i svoje eksponate. Pašku čipku Udruge paških čipkarica „Frane Budak“ postavile su čipkarice Ivanka Benzia, Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga i Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice grada Paga.

0
0
0
s2smodern

DSC4203resize

Gradu Pagu odobreno je 250. 000 kuna za zaštitu arheološkog podvodnog nalazišta Letavica. Sredstva su dobivena na natječaju Ministarstva kulture, Pozivu za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2019. godinu za programe zaštite na arheološkim kulturnim dobrima.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Srednja skola Bartola Kasica

U Srednjoj školi Bartola Kašića u Pagu u nastavnu godinu 2019./2020. upisano je 87 učenika.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Novalja ucenici

U Osnovnoj školi A. G. Matoša Novalja u školsku godinu 2019./2020. u prvi razred je upisano 38 učenika.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Golf

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom BiH, kojeg se sumnjiči za tešku krađu vozila i plovila.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Geofizicka istrazivanja

U Pagu će se izgraditi veliki lukobran s lučnim objektom što će, nakon uređenja lučice Katine, biti nastavak radova na uređenju obalnog dijela stare jezgre grada Paga. Lukobran će se izgraditi na potezu od Stare rive, dio uz prometnicu kod Magazina, do Mandrača.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Osnovna skola Pag

U 1. razred Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag upisano je ukupno 25 učenika, 14 u Pagu, 5 u Dinjiškoj, 5 u Povljani i 1 u Vlašićima. Formirano je 18 razrednih odjela, 13 čistih razrednih odjela u matičnoj školi u Pagu, 4 kombinirana razredna odjela u područnim školama Dinjiška, Povljana i Vlašići i jedan čisti razredni odjel u PŠ Dinjiška.

0
0
0
s2smodern

 Radio Pag Art Sea Novalja

U organizaciji Centra za kulturu Grada Novalje, u Novalji je održan Art Sea Jazz festival Novalja.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK