slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag DVD Pag

U prostorijama DVD-a Pag na Julovici, održana je 84. redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Pag. Uz članove DVD-a Pag, na skupštini su bili nazočni i gosti, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Domagoj Vičević, zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić, predsjednik VZ Zadarske županije Željko Šoša i zapovjednik VZ Zadarske županije Boris Jović. Nazočni su bili i članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Kolana, Luna, Povljane, Ražanca, Polače i Nina.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag sv. Vid

U prigodi spomendana sv. Vida, u subotu, 15. lipnja, održat će se misa i podizanje hrvatske zastave na vrhu sv. Vid, koji je najviši na otoku Pagu.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Festa od janjetine

U Općini Kolan, u naselju Mandre, 22. lipnja održat će se gastronomsko-zabavna manifestacija "Fešta od janjetine". Poseban gost "Fešte od janjetine" bit će poznati gastro-novinar Rene Bakalović. Manifestacija će se održati na velikoj đigi s početkom u 20:00 sati. U zabavnom dijelu programa nastupit će grupa Hot stuff. Organizatori su Općina Kolan i Turistička zajednica Općine Kolan.

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Paladinka

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru zatražilo je hitne izvide na predjelu Paladinke na Pagu, a u svezi radova provedenih na pomorskom dobru, kako bi se utvrdilo postoje li elementi kaznenog djela. Izvidi su zatraženi i od Lučke kapetanije Zadar, Državnog inspektorata RH i od Policijske uprave zadarske. Sumnja se da investitori tvrtke OlioOlive.de nisu imali pravo na građevinske zahvate na pomorskom dobru. Također se sumnja kako nemaju građevinsku dozvolu za uređenje zemljišta i gradnju bungalova.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag ministar Cappelli u Pagu

U sklopu posjete otoku Pagu, ministar turizma Gari Cappelli i njegov pomoćnik Robert Pende posjetili su Grad Pag. Razgledali su Galeriju čipke na Trgu Petra Krešimira IV. i Stalnu izložbu crkvene umjetnosti i izložbu paške čipke u Benediktinskom samostanu sv. Margarite.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag svecana sjednica Novalja

U prigodi Antonje, Dana Grada Novalje, u hotelu In Excelsis održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje. Na sjednici su, uz domaćine, gradonačelnika Grada Novalje Ante Dabe, predsjednice Gradskog vijeća Vesne Šonje Allene, zamjenika gradonačelnika Grada Novalje Marijana Šuljića i gradskih vijećnika, bili nazočni i gosti, potpredsjednik Vlade RH Predrag Štroman, ministar turizma Gari Cappelli, župan Ličko-senjske županije Darko Milinović, načelnik Općine Povljana Ivica Pogorilić, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, načelnik Općine Kolan Marin Pernjak i drugi.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag ministar Cappelli u Kolanu 1

Ministar turizma Gari Cappelli je, sa svojim pomoćnikom Robertom Pendom, tijekom boravka na otoku Pagu posjetio Općinu Kolan. Načelnik Općine Kolan Marin Pernjak je ministru Cappelliu predstavio malu, ali, kako je rekao, perspektivnu i vrijednu općinu, a razgovaralo se i o turizmu.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Kolan crkva sv. Frane

Općina Kolan omogućila je zainteresiranim mještanima Općine Kolan doniranje sredstava za završetak zvonika župne crkve sv. Luke.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK