slusaonica01
livestream01
  • image
  • image

Radio Pag Novalja prezentacija

U Novalji je, u prepunoj kongresnoj dvorani hotela Olea, održana tribina s građanima Budućnost turizma i predavanje istaknutog marketinškog stručnjaka Davora Brukete iz agencije Bruketa&Žinić&Grey na temu "Preliminarni razvoj turizma u Novalji od 2020.-2025".

0
0
0
s2smodern

Radio Pag paska janjetina

Tijekom sezone janjenja na tržište će se isporučiti oko 300 tona paške janjetine. Broj ovaca na otoku, pa tako i količina proizvedene paške janjetine, od 2004. godine se godina povećava. U radu "Sezonalnost pripusta i janjenja/jarenja u Hrvatskoj" Velimira Sušića, Bore Mioča, Vesne Pavić i Zdravka Baraća, broj janjadi na otoku Pagu 2004. godine označen je indeksom 80, dok je 2007. godine označen indeksom 220, što znači da se u tri godine proizvodnja janjetine povećala gotovo tri puta. Sučić, Mioč, Pavić i Barač navode kako prosječna masa janjadi nije uvijek jednaka, odnosno ovisi o mjesecu u kojem se janjad ojanji. Tako je masa janjadi ojanjenje u prosincu najveća i iznosi oko 3, 5 kilograma, u siječnju je manja, iznosi 3, a u veljači je najmanja, oko 2, 5 kilograma.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag sv Lucija Paski malisani

Dječji vrtić "Paški mališani, Pag " svečano je obilježio dan Svete Lucije koja se tradicionalno slavi u gradu Pagu. Sveta Lucija je djeci vrtića ujutro rano u ormarićima ostavila darove koje je osigurao vrtić. Uz cjelojutarnju prigodnu glazbu koja se čula s razglasa i veseli smijeh paških mališana dočekan je i paški župnik don Gašpar Dodić.

0
0
0
s2smodern

Novaljad vijece 02

Na 21. sjednici Gradskog vijeća Grada Novalje donesen je proračun Grada Novalje za iduću godinu u iznosu od 96.040. 000 kuna.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Vjeropoj rijeci

U ponedjeljak 16. prosinca, s početkom u 19:00 sati, u Gradskoj knjižnici Novalja predstavit će se knjiga fra Bernardina Škunce "Vjeropoj riječi", roman esej o fra Bonaventuri Dudi. O knjizi će govoriti don Anton Šuljić i fra Bernardin Škunca. Organizator je Gradska knjižnica Novalja.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Sveta Lucija Pag

U sklopu Adventa u Pagu, na blagdan Svete Lucije, u Drugom magazinu održat će se prigodni program. Uz nastup polaznika Dječjeg vrtića Paški mališani i učenika Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag, u Drugi magazin doći će Sveta Lucija. Početak programa je u 18:00 sati.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Novalja odvodnja

Grad Novalja i komunalno društvo Komunalije d.o.o. obavještavaju građane da je sustav javne odvodnje otpadnih voda - kanalizacija na području Grada Novalja predviđen isključivo za prihvat sanitarnih (fekalnih) otpadnih voda. Na području Grada Novalje veliki broj stambenih i poslovnih objekata ima spojen sustav za oborinsku odvodnju (oluke i žlijebove s krovova) izravno u sustav kanalizacije suprotno Odluci o odvodnji otpadnih voda na području aglomeracije Novalja.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Sveta Lucija Kolan

U prigodi blagdana Svete Lucije, učenice i učenici Osnovne škole A.G. Matoš Novalja, područno odjeljenje u Kolanu, sudjelovali su u programu "Čitanje božićnih priča".

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK