slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Paski zimski karneval

Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga, članovi Karnevalske udruge "Markova kumpanija" i Udruga mladih "KOS", u subotu, 11. siječnja, u Kneževom dvoru u Pagu, organiziraju glazbeno-plesni zabavni program "Sociji".

U programu će, kroz niz humorističnih, psihofizičkih i edukativnih igara, biti izabran princ Paškog karnevala 2020. godine. Za veselu glazbenu atmosferu i starinske ritmove rašpe, valcera i polki pobrinut će se VIS "Sociji", a organizatori najavljuju i bogatu tumbulu. Program u Kneževom dvoru počinje u 19:00 sati i traje do 22:00 sata. Ulaz je besplatan.
Paški zimski karneval traje do 26. veljače, a zadnji dani karnevala održat će se na Trgu Petra Krešimira IV. od 23. do 26. veljače. Organizatori tradicionalnog Paškog zimskog karnevala su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK