slusaonica01
livestream01

 Radio Pag luka Novalja

Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša i prirode te komunalno gospodarstvo Ličko-senjske županije objavio je Javnu raspravu o Studiji utjecaja na okoliš Luka Novalja. Javna rasprava trajat će 30 dana, od 26. veljače do 26. ožujka 2020. godine u Gradu Novalja, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 53291 Novalja.

Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš Luka Novalja može se obaviti za vrijeme trajanja javne rasprave svakog radnog dana od 08:00 do 15:00 sati u vijećnici Grada Novalja, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 53291 Novalja te na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike (http://www.mzoe.hr).
Javno izlaganje Studije održat će se 12. ožujka s početkom u 11:00 sati u vijećnici Grada Novalja.
Primjedbe i prijedlozi mogu se upisivati u Knjigu primjedbi na mjestu uvida do zaključivanja javne rasprave ili u pisanom obliku dostaviti na adresu: Ličko-senjska županija, Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša i prirode te komunalno gospodarstvo, ulica dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić.
Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku ili koji nisu čitko napisani, neće se uzeti uobzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.
Javna rasprava objavljena je na temelju Odluke o provedbi javne rasprave Ministarstva zaštite okoliša i energetike od 3. veljače 2020. godine, sukladno odredbama članka 16. stavka 3. i članka 17. stavka 2. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK