slusaonica01
livestream01

luka pag golija

Uz Mandrač i Branimirovu obalu i na Goliji je postavljena tabla s oznakom Luke Pag. Na svim tablama je logo i natpis Županijske lučke uprave te na hrvatskom i engleskom jeziku "Luka Pag". Na pločama piše i "Samo za javni promet". Prema "Uredbi o razvrstaju luka otvorenih za javni promet i luka posebne namjene" propisani su uvjeti za razvrstaj luka otvorenih za javni promet, a mogu biti luke županijskog značaja i luke lokalnog značaja.

Mjerila za razvrstaj luka otvorenih za javni promet temelje se na prosječnom godišnjem prometu, uz zastupljenost tranzitnog prometa u strukturi ukupnog prometa. Kriterij je i cestovna povezanost sa zaleđem, odnosno povezanost sa zračnim lukama, što Luka Pag ima jer je u blizini Državne cesta D-106 koja vodi do Paškog mosta i dalje do Zračne luke Zadar s jedne strane, i do trajektne luke Žigljen, s druge strane. Mjerilo za razvrstaj luka otvorenih za javni promet županijskog značaja je i postojanje najmanje tri linije mjesečno u domaćem prometu za luku u kojoj se isključivo obavlja promet putnika. Izgradnjom lukobrana, Luka Pag bi trebala ispuniti i taj uvjet.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK