slusaonica01
livestream01

Radio Pag Stozer Kolan

Općina Kolan je uvela preventivne mjere zaštite od širenja virusa COVID - 19. Sve upite Općini Kolan treba slati putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te na brojeve telefona 023/698-161, 023/698-008 i 023/698-414. Sve dokumente koje trebate uručiti može se putem e-maila ili putem pošte.

 

Priopćenje Stožera civilne zaštite Općine Kolan
Stožer civilne zaštite Općine Kolan donio je preporuku za otkazivanje svih javnih kulturnih, sportskih i ostalih okupljanja u narednom razdoblju kako bi se preveniralo širenje koronavirusa. Ova preporuka se odnosi na zatvorene i otvorene prostore.
Također Stožer će u narednih danima svim domaćinstvima dostaviti kratke upute o obaveznoj higijeni te upute kako i na koji način zaštititi sebe i svoje bližnje od moguće zaraze.
Stožer apelira na javnost da bude društveno odgovorna te da svi koji su u proteklih 14 dana boravili na prostorima zahvaćenim koronavirusom ili bili u kontaktu sa zaraženim osobama ostanu u samoizolaciji. Također apelira na javnost da prate upute koje su stavljene na sve javne ustanove i mjesta javnih okupljanja kao što su caffe barovi i trgovine.
Stožer civilne zaštite Općine Kolan pokrenuo je inicijativu za sastankom svih načelnika i gradonačelnika otoka Paga te sa svim načelnicima Stožera civilne zaštite za koordinaciju preventivnih djelovanja za područje otoka.
Stožer civilne zaštite Općine Kolan je u stanju pripravnosti te u stalnom kontaktu sa svim relevantnim institucijama.
Ovim putem molimo predstavnike sredstava javnog priopćavanja da ne šire pogrešne i neprovjerene informacije i bespotrebnu paniku te da prate priopćenja koje objavljuje stožer na stranicama Općine Kolan, Županijski stožer, nacionalni stožer, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK