slusaonica01
livestream01

Radio Pag Skola Pag

Od ponedjeljka, 16. ožujka, obustavlja se nastava u Hrvatskoj. Neće raditi ni vrtići ni fakulteti. Nacionalni Stožer poručio je građanima da nema mjesta panici i da se situacija prati. Pozvali su sve da budu odgovorni, a posebno one koji se nalaze u samoizolaciji da ne izlaze van. Od ponedjeljka će za učenike biti virtualna učionica na HRT-u 3 i nastava od 08:00 do 19:00 sati.


"Želim zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima kako bi spriječili širenju nove epidemije. Hrvatska, Europa i svijet u ratu smo protiv virusa, protiv panike. Odgovornost svakog građanina je bitan element koji će utjecati na brzinu širenja epidemije. Pozivam vas na odgovornost i slušanje uputa stručnih osoba", rekao je predsjedni Vlade RH Andrej Plenković. "Nastavljaju se aktivnosti Stožera. Ono što je dobro da su slučajevi generirani dolaskom iz drugih zemalja i da su zadržani na bliske kontakte. Dinamika je bitno sporija. Razlog tome je što smo mjere počeli poduzimati prije dva mjeseca."
S obzirom da je školski sustav bitan, od ponedjeljka će se obustaviti nastava na dva tjedna.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK