slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Stozer Licko senjska zupanija

Održana je sjednica Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije. Epidemiolog Zavoda za javno zdravstvo izvijestio je članove stožera o trenutnoj situaciji na području Ličko-senjske županije vezano za koronavirus.

Do danas je određen nadzor nad 222 osobe, za 187 osoba je nadzor istekao te je pod aktivnim nadzorom još 35 osoba. Testiranje na koronavirus, uzimanjem briseva, provedeno je nad 7 osoba te su svi nalazi negativni.
S obzirom na situaciju u okruženju provodit će se sve moguće preventivne mjere kako ne bi došlo do pojave koronavirusa na području Ličko-senjske županije te su temeljem navedenog doneseni sljedeći zaključci Stožera:
1. Preporučuje se odgoda svih organiziranih javnih kulturnih, sportskih i ostalih okupljanja na zatvorenim prostorima u narednom razdoblju kako bi se spriječila moguća pojava i zaustavilo širenje infekcije koronavirusom.
2. Preporučuje se odgoda svih planiranih putovanja i izleta izvan granica Republike Hrvatske.
3. Epidemiološka situacija na području Ličko-senjske županije je povoljna te se nastavlja provođenje svih potrebnih mjera za održavanje iste.
Ukoliko organizatori unatoč zaključcima i preporukama Stožera održe planirano okupljanje svu odgovornost i rizik preuzima organizator.
Zdravlje sugrađana i žitelja Ličko-senjske županije je najvažnije te su ove preporuke donesene s ciljem smanjenja rizika od unošenja i širenja infekcije.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK