slusaonica01
livestream01

pag 30 

Odluka o ukidanju propusnica odnosi se na Zadarsku županiju, a samim time u nju nije uključen Grad Novalja, koji je u Ličko-senjskoj županiji.

Prema informaciji koju nam je dao načelnik Stožera civilne zastite Grada Paga, Davor Fabijanic, o prijedlogu da se Grad Novalja uključi u tu Odluku sutra će raspravljati Gradsko vijeće Grada Paga. Ukoliko se takav prijedlog usvoji, a vjeruje da hoće, bit će upućen Stožeru Zadarske županije, a onda i Stožeru civilne zastite Republike Hrvatske. Kako nam je neformalno potvrđeno Novalja bi se, iako pripada drugoj županiji, htjela uključiti u Odluku koja se odnosi na Zadarsku županiju. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je kako to smatra normalnim rješenjem i kako Pag treba nastupiti kao jedinstven otok. "Nama je zajednički cilj na prihvatljiv način kontrolirati tko dolazi na otok, kako nam se ne bi dogodio bilo kakav propust, a omogućiti svim našim otočanima da se nesmetano kreću po otoku i Zadarskoj županiji." - rekao je Ante Fabijanić.

Novalja 5da0e976db0d8006964462 huge

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK