slusaonica01
livestream01

novalja obavijest 

Prema priopćenju Stožera civilne zaštite Grada Novalje od 20. travnja 2020. godine, a vezano za popuštanje mjera u smislu ukidanja e-propusnica unutar pojedinih županija, Stožer Civilne zaštite Grada Novalje, na preporuku Nacionalnog stožera, donio je jednoglasno odluku da se sustav e-propusnica za sve građane i gospodarske subjekte koji nemaju prebivalište odnosno sjedište na otoku zadrži do daljnjega.

S obzirom da protuepidemijske mjere traju već preko mjesec dana, prema izvještajima s terena uočeno je da dolazi do popuštanja u pridržavanju istih. Stožer civilne zaštite Grada Novalje moli i apelira na sve građane da se i dalje pridržavaju protuepidemijskih mjera, održavanje distance od 2 m, zabrane okupljanja više od 5 osoba, redovito pranje i dezinficiranje ruku.
Na području Grada Novalje stanje je stabilno, dvije osobe su inficirane i dobrog su stanja. Stožer CZ Grada Novalje radi redovno. Dana 18. 04. izdano je 14 propusnica, a 19. 04. izdano je 55 propusnica.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK