slusaonica01
livestream01

Radio Pag Na Zrcu

Stožer civilne zaštite Grada Novalje naveo je u svojem priopćenju od 29. lipnja kako je, s obzirom na pojavu koronavirusa u nekim noćnim klubovima, odlučeno da se za vrijeme ovogodišnje turističke sezone neće izdavati suglasnosti klubovima i kocesionarima na plaži Zrće za održavanje festivala, after partya i sličnih zabava. To se odnosi i na party brodove.


Predloženo je da se isti Zaključak proslijedi i Općini Kolan na čijem se prostoru nalazi klub Noa i drugi manji klubovi. Stožer je odlučio da se do daljnjega neće održavati koncerti, fešte i zabave na otvorenom na kojima se može očekivati veći broj posjetitelja. Navodi se kako na području plaže Zrće, u dogovoru s vlasnicima klubova i festivala, do sada nije organiziran niti jedan festival elektronske glazbe niti Grad Novalja želi izdati bilo kakvu suglasnost za održavanje glazbenih događanja na plaži Zrće.
Prema podacima sustava eVisitor, na dan 28. lipnja, na području Grada Novalje evidentirano je 5. 293 turista, bez povremenih posjetitelja odnosno vikendaša, što je 53,28 % u odnosu na isti dan prošle godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK