slusaonica01
livestream01

Radio Pag Izlozba fotografija

U organizaciji Foto kluba Pag, u crkvi sv. Jurja u Pagu, postavljena je 11. skupna izložba fotografija pod nazivom "Ćutin otok svoj", koja će se moći pogledati do 8. kolovoza.

Članovi Foto kluba Pag tradicionalno, jedanaestu godinu za redom, prezentiraju svoje radove na kojima su zabilježili jedinstvene trenutke i prirodne ljepote otoka Paga. Autori fotografija su Helena Baričević, Mladen Brajša, Teofil Dabo, Vesna Denona, Davor Dobrijević, Ivana Dobrijević, Saša Domazet, Vesna Fabijanić, Goran Grudić Grudić, Jasminko Herceg, Željko Jelenski, Vesna Karavanić, Krešimir Kiš, Hrvoje Magaš, Tvrtko Maras, Nikola Maržić, Katica Mustapić, Emilijana Obrić, Rajko Peranić, Danijel Ružić, Elvis Šmit, Ivan Šupraha, Aleksandar Tomulić i Nataša Vučić Tomljanović. U sklopu izložbe bit će održana i prodajna izložba autorskog nakita Sunčane More. Autorica nakita inspiraciju je pronašla u paškoj čipki, a ljepota ovog nakita najbolje se vidi uživo jer se radi o igri sjene i svjetlosti. Pokrovitelj izložbe je Turistička zajednica grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK