slusaonica01
livestream01

Radio Pag UHVDR

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Udruga hrvatskih veterana Domovinskog rata grada Paga organizirala je prigodni program. U sklopu programa je 2. kolovoza, u suradnji sa udrugom branitelja s otoka Raba, održana komemoracija i polaganje vijenaca na groblju u Povljani u 10.30 sati i na Gradskom groblju u gradu Pagu u 11.30 sati.


U utorak, 4. kolovoza, položiti će se vijenci na groblju u Gospiću u 09:00 sati. Sveta misa održati će se s početkom u 09.30 sati. Polaganje vijenaca u Marićima održati će se u 10.15 sati, a komemoracija u Ljubovu započet će u 11:00 sati. Istog dana na Branimirovoj obali u gradu Pagu održat će se vatromet s početkom u 24:00 sata.
U srijedu, 5. kolovoza, s početkom u 07:00 sati, održat će se podizanje zastave na Gradacu. Za poginule branitelje položiti će se vijenci na groblju u Povljani u 8.30 sati te na Gradskom groblju u Pagu u 9 sati. Sveta misa održat će se u večernjim satima u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja u Pagu s početkom u 19.30 sati.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK