slusaonica01
livestream01

Radio Pag plaza Prosika 1609

Turistička podsezona u Pagu, iako s malim brojem gostiju, još uvijek traje. Na glavnoj gradskoj plaži Prosika svakodnevno ima kupača, a još uvijek rade i pojedini ugostiteljski objekti.

I druge paške plaže i uvale imaju kupača, iako je njihov broj iz dana u dan sve manji. Podsezoni u Pagu pogoduju i vremenske prilike i temperature zraka i mora koje su još uvijek ljetne. Na području otoka Paga, od stranih turista, najviše je Poljaka. Tako turisti iz Poljske spašavaju ovogodišnju podsezonu. Naime, zbog epidemioloških ograničenja koja su uvele Slovenija, Austrija i druge zemlje, turista iz tih zemalja nema. Uz turiste iz Poljske, na otoku Pagu boravi i nešto turista iz Njemačke, Češke i Slovačke. Broj dolazaka i noćenja turista iz Poljske povećan je u odnosu na prošlu godinu za više od pet posto. Tako je ove godine jedino iz Poljske povećan broj turista na otoku Pagu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK