slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Paska robinja

Kako navode u KUD-u "Družina" iz Paga, iduće godine obilježit će se 200 godina izvođenja "Paške robinje" i 175 godina od prvog pisanog spomena.


"Povodom ovih jubileja tiskat će se monografija pa molimo sve koji posjeduju fotografije, tekstove ili slike da ih donesu u kafe "Tornado", gospodinu Elvisu Šmitu. Nakon presnimavanja sve će biti uredno vraćeno. Također, molimo sve koji su bilo kada sudjelovali u radu "Paške robinje", ili poznaju nekoga tko je to činio, da nam jave ime i prezime i godinu rođenja te osobe. Podatke dostavite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili gospodinu Elvisu Šmitu osobno. Unaprijed Vam se svima zahvaljujemo na suradnji," navodi predsjednik KUD-a "Družina" Franči Bukša.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK