slusaonica01
livestream01

IMG 20200815 135329

Posljednjih dana neki su iznajmljivači apartmana i soba dobili dopise i uplatnice koje im je dostavila jedna tvrtka iz Zagreba s pozivom na uplatu i prijavu u elektronički registar privatnog smještaja, poručuju iz TZ Splitsko-dalmatinske županije i navode kako se na taj način pokušava izmamiti novac od privatnih iznajmljivača.
-Kako ne postoji nikakav službeni elektronički registar privatnog smještaja, ovdje je riječ o čistoj prijevari. Stoga, smatramo da bi bilo dobro upozoriti privatne iznajmljivače da nikako ne nasjedaju na ove dopise i eventualno uplaćuju tražene iznose, poručuju iz TZ SDŽ.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK