slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sime Vickovic Stozer Zadar

Načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković rekao je kako situacija na području Zadarske županije nije dobra, a bolnički sustav je sve opterećeniji. "Iako još uvijek imamo situaciju pod kontrolom, neodgovorno ponašanje pojedinaca dovest će do toga da će ubrzo naši bolnički kapaciteti biti preopterećeni te da će liječenje pacijenata s ostalim kroničnim i akutnim oboljenjima postati otežano. Sve mjere za suzbijanje epidemije nemaju smisla ukoliko ih ne poštujemo.

Na svakome od nas velika je odgovornost jer upravo o ponašanju nas samih ovisi kakvu ćemo imati epidemiološku sliku ne samo na području naše županije, nego i u cijeloj zemlji. Svjedoci smo, nažalost, da su u posljednje vrijeme simptomi infekcije koronavirusom sve teži i kod mlađih osoba jer su mnogi hospitalizirani u našoj bolnici. Zato molim sve naše sugrađane da shvate ozbiljnost problema, da ne sudjeluju u grupnim okupljanjima, da izbjegavaju gužvu i ukažu svojoj djeci, posebno mladima, na opasnost koju mogu prouzročiti ukoliko se ne budu pridržavali propisanih mjera,“ rekao je Šime Vicković.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK