slusaonica01
livestream01

Radio Pag Radovi na Domu kulture u Pagu Medium

Radovi na uređenju Doma kulture u Pagu odvijaju se u skladu s planom. U cijelosti je skinut stari i dotrajali krovni pokrov i postavlja se novi. Dobrom odvijanju radova pomaže i lijepo vrijeme bez oborina, što je posebno značajno za radove na krovu.

Krov na Domu kulture bio je u lošem stanju i prokišnjavao je. Uređenje krova je prvi i posebno važan korak u uređenju Doma kulture, a nakon završetka radova na krovu, uredit će se fasada. Nakon toga, uredit će se i unutarnji dio Doma kulture. Između Grada Paga i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU potpisan je ugovor o sufinanciranju sanacije krovišta Doma kulture, a prema Ugovoru vrijednost radova je 644. 000 kuna.
Za sredstva EU nominirat će se uređenje pozornice, promjena stolica, postavljanje klima uređaja i drugo što je potrebno za kvalitetno održavanje raznih programa.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK